Soukromý let jako vánoční dárek

Každý by rád dopřál svým nejbližším originální dárek, na který se nezapomíná. Zejména na Vánoce. Také si lámete hlavu nad tím, jak vymyslet něco jedinečného? Darujte nezapomenutelný zážitek. Let soukromým letadlem, který zůstane ve vzpomínkách po celý život. Přinášíme vám 6 tipů, jak zkombinovat cestování privátním letadlem s výjimečnou událostí. Dejte najevo těm, které milujete a kterých si vážíte, že vám na nich záleží ze všech nejvíce.

1. Splněný sen

Znáte to. Nesplněné sny má snad každý z nás. Koncert hudební legendy, vystoupení světoznámého umělce, závody nejlepších sportovců, přírodní nebo architektonický div světa. Proč jeden z těchto snů někomu nesplnit? Stačí vymyslet vhodné místo a termín, rezervovat vstupenky, pokud je to nutné, a pořídit vhodné soukromé letadlo, které vás dopraví tam i zpět. To vše můžete svěřit nám. Poradíme a pomůžeme s nejpraktičtějším řešením. Ušetříte tak čas i peníze a věnujete dárek, který bude nezapomenutelný.

2. Romantická večeře

Co si zaletět spolu s vaší drahou polovičkou na luxusní romantickou večeři či oběd do jedné z evropských metropolí? Vybrat si můžete jakoukoliv - BenátkyPařížŘímLondýn... Dokonce i malebná menší města, protože malé light jety dokážou přistát také na letištích, na která se pravidelnými linkami nedostanete. Společně si dopřejete gurmánský zážitek při svíčce se sklenkou lahodného vína, zamilovanou procházku městem, a večer nebo druhý den jste doma.

3. Lyžování na ledovci

Pod stromeček si můžete darovat první letošní lyžovačku. A ne ledajakou, ale na ledovci. Privátní letadla vás pohodlně a bezpečně dopraví do nejvyhlášenějších lyžařských středisek v Alpách nebo na Elbrusu. Doporučené jsou zejména destinace St. MoritzDavos a Zermatt ve Švýcarsku, italské DolomitiChamonix a Alpe d'Huez ve Francii nebo Kitzbühel a Hintertux v Rakousku. Výběr je na vás. 

Jsme tu pro vás. Napište nám o cenovou nabídku.

4. Heliskiing a heliboarding

Zcela samostatnou kategorií mezi luxusními zážitky je adrenalinové spouštění se na svah z vrtulníku. Heliskiing a heliboarding má v oblibě stále více lyžařů a snowboardistů. Vždyť kdo by se netoužil zapsat do čerstvého prašanu alespoň jednou jako první? Nebo jako první sjet známý svah či žlab? Lyžování z vrtulníku vám dodá pravý pocit svobody a nespoutanosti. Přiletíte soukromým letadlem a na svah vás vezme přímo z letiště helikoptéra.

5. Silvestr a novoroční nákupy

Rozloučit se se starým rokem v některém z evropských velkoměst není také k zahození. Úžasná atmosféra bývá v Barceloně, v Cannes i v Miláně. Ženy zase přivítají možnost nakoupit si tu v exkluzivních značkových buticích. Doma se pak rády pochlubí, že si přinesly pár kousků z obchodů, kde nakupují nejznámější světové celebrity. 

6. Exotická dovolená

Pokud nejste velcí příznivci zimy a raději byste unikli někam do tepla, vyrazte za exotikou. Vydejte se například do KaribikuThajska, na Kubu nebo na Madagaskar. Fantazii se meze nekladou. Na kratší vzdálenosti do 6 000 km jsou ideální středně velká proudová letadla, například Cessna Citation Sovereign nebo Gulfstream G200. Do vzdálenějších destinací létají luxusní heavy jety, na jejichž palubě si budete připadat jako v exkluzivním hotelu.