Skupinový let pro Toyotu

Pro společnost Toyota jsme v lednu 2023 zařídili skupinový charterový let pro 100 cestujících. Ti vyrazili z Prahy na setkání do polské Varšavy a na druhý den zpět. Celá paluba letadla tak byla k dispozici pouze cestujícím společnosti Toyota.

Pro snazší orientaci na letišti a identifikaci správné odbavovací přepážky jsme zajistili přivítáni logem společnosti na obrazovkách. Vstup do letadla byl označen koberečkem s logem a v letadle cestující vítal personál jménem společnosti. Aby vše bylo kompletní, tak na sedadlech byly umístěny podhlavníky s logem společnosti, které svou barevností korespondovaly s označením přepážek a koberečkem. 

concierge management logo

Po celou dobu odbavení cestujících jsme byli přítomni na místě, pomáhali s koordinací a vším, co bylo potřeba. Náš tým nechyběl ani na palubě letadla, tak abychom si byli jistí, že vše šlape jako hodinky a na případné nedostatky mohli obratem zareagovat. 

O tom jak zviditelnit svou značku na letišti, nebo na palubě letadla a jaké občerstvení je možné zajistit, se dočtete v tomto článku. Rádi vám poskytneme individuální konzultaci a staneme se součástí i vaší akce.