Branding a firemní lety

Čeká vás kromě bilancování roku a krájení budgetu na rok 2020 i rozhodování, jak připravit nevšední firemní akci? Potřebujete dostat partnery na zajímavý event, veletrh, sportovní klání, tématickou konferenci či představení nového produktu v zahraničí? Nebo možná máte tým ze samých "zaměstnanců roku" a rádi byste jim připravili jedinečný zážitek? Pro všechny možné scénáře, jak dostat skupinu pohodlně a efektivně v rámci Evropy i světa z bodu A do bodu B, jsme pro vás připravili několik nápadů. Možná vám ulehčí argumentací vůči nadřízeným, nebo vás alespoň inspirují.  

Proč zviditelnit svou značku

Začněte tvořit vzpomínky už po příjezdu na letiště.

Propojte pozitivní zážitky se svou značkou.

Dejte své akci tvář a zaujměte.

Ukažte svou jedinečnost. 

Kde a jak může být značka vidět

Charterový let

PODHLAVNÍKY NA SEDADLECH

Jeden z nejoblíbenějších způsobů, jak říci cestujícím, že sedí právě ve vašem letadle. Podhlavníky lze potisknout logem nebo konkrétním sdělením, ať už se jedná o slogan firmy nebo text, který se váže k akci. 

Charterový let

OBRAZOVKY NA LETIŠTI A V LETADLE

Promítnětě své logo na obrazovky u odbavení, u nástupu do letadla a nebo rovnou do obrazovek zábavního palubního systému. 

Charterový let

CATERING NA MÍRU

Ponese se vaše akce v konkrétním duchu? Doplňtě ji tématickým občerstvením, které můžete začít servírovat už po příjezdu na letiště v soukromém salónku a pokračovat na palubě letadla. Uvítejte své hosty ve velkém stylu a ujměte se zahajovacího slova.  

Charterový let

REKLAMNÍ PŘEDMĚTY

Obdarujte cestující dárky, které jim vždy připomenout báječný zážitek z letu, ale také z celé akce. Fantazii se meze nekladou. Co třeba modely vašeho produktu, originální čokoláda nebo cestovní doplňky? Dárky je možné nachystat před odletem na sedadla v letadle nebo je rozdávat během či po ukončení letu. 

Charterový let

VNĚJŠÍ BRANDING LETADLA

Patříte mezi ty nejnáročnější a nic vás jen tak neuspokojí? Nechejte si polepit letadlo logem firmy, libovolným obrázkem a nebo textem. Všem naprosto vyrazíte dech již při samotném nástupu na palubu. 


Chcete-li se dozvědět více o možnostech a výhodách skupinových letů s námi?

Prohlédněte nabídku našich letadel zde.