Dovolená soukromým letadlem

Létní sezóna je v plném proudu. Myslete na svou dovolenou včas. Kvůli vysoké poptávce je mnoho soukromých letadel na trhu v období hlavní sezóny brzy rezervovaných, což zvyšuje cenu letů a zužuje výběr toho nejvhodnějšího letadla právě pro vás. Díky rezervaci letu v časovém předstihu si můžete být jistí, že vybrané soukromé letadlo 100% splňuje vaše požadavky, podřídí se vašemu časovému harmonogramu a také značně uspoříte. 


Bezpečnost je na prvním místě

Odbavíme vás do 15 minut

Vybereme nejvhodnější letadlo

Zařídíme doplňkové služby

Domácí mazlíčci nejsou problém

Jsme k dispozici NONSTOP

Cestujete s tím, s kým chcete

Čas i místo odletu je na vás

Ušetříme čas i nervy


Rodinná dovolená

Cestování s dětmi klasickou linkovou leteckou dopravou je pro řadu rodičů noční můrou. Vystresovat dokáže už jen představa krátkého letu po Evropě, nehledě na dálkový let v řádu několika hodin. Stejně tak hodiny čekání a procedur strávených v letištních terminálech spolu s davem dalších cestujících. V soukromém letadle cestuje pouze vaše rodina, nikdo jiný. Paluba patří jen vám a nikomu se nemusíte zodpovídat za dětskou rozvernost či pláč. Na letiště stačí dorazit malou chvíli před odletem. Odbavení nezabere déle než 15 minut, tak abyste si mohli společné dobrodružství užívat co nejdříve. S cestou na letiště si také nemusíte lámat hlavu. Na přání pro vás zajistíme pohodlný transfer, který se postará o vás i vaše zavazadla. Stejně tak zajistíme přepravu z cílového letiště do ubytování. Pokusíme se vám splnit jakékoliv další přání.

Rodinná dovolená soukromým letadlem

Cestování privátním letadlem

Romantika ve dvou

Čeká vás první společná dovolená? Chcete se odměnit za náročný rok? Nebo jen toužíte prožít další výjimečné okamžiky? Ať už vás vaše cestovatelská duše láká kamkoliv, vezmeme vás tam! Vaše dovolená může začít už na palubě soukromého letadla. Postaráme se o vaše pohodlí. Občerstvení pro vás zajistíme na míru a nebude chybět ani šampaňské. Můžete se spolehnout na naprosté soukromí během letu, ale i v průběhu odbavení na neveřejném terminále. Diskrétnost je samozřejmostí. Na letiště i z letiště pro vás s radostí zařídíme přepravu dle vašich požadavků a pokud patříte mezi ty nejnáročnější, umíme zařídit i transfer vrtulníkem z cílového letiště do ubytování vašich snů. Již cesta může být vaší odměnou.

Napište si nezávazně o cenovou nabídku

Dobrodružství s přáteli

Sdílená radost je dvojnásobná radost. To platí i u cestování soukromým letadlem. Rozdělte si náklady za celé letadlo mezi sebe a přátele. Užijete si nezapomenutelnou cestu na palubě soukromého letadla, které bude třešničkou na dortu vaší dovolené. Letadlo bude jen vaše a při plné obsazenosti dosáhnete té nejlepší ceny za let pro jednu osobu. Na přání pro vaši skupinu zajistíme také přepravu na letiště, klidně i luxusní limuzínou. Dobrou zprávou je, že se nemusíte zdržovat ani na letišti. Fronty, stres a ani davy cestujících se konat nebudou. Všechny naše lety odlétají z neveřejných terminálů a odbavení běžně trvá do 15 minut. Na palubě vás pak uvítají piloti, případně letuška a občerstvení na míru, které vám zpříjemní společnou cestu oblaky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

Dovolená soukromým letadlem

Cestování se psem soukromým letadlem

Dovolená s mazlíčkem

Na letošní dovolenou nemusíte odletět bez svého milovaného domácího mazlíčka, který je součástí rodiny. Přeprava zvířat v klasickém linkovém letu není žádný med. Chlupatého parťáka většinou čeká několik hodin strávených o samotě ve stísněném boxu hlučného a chladného zavazadlového prostoru. Na palubě soukromého letadla si užijete blízkost jeden druhého. Postaráme se jak o vaše pohodlí, tak o pohodlí vašich nejbližších. Občerstvení na míru je samozřejmostí a s malou pozorností nezapomeneme ani na vašeho mazlíčka. Veškeré potřebné formality hlídáme za vás, tak aby přípravy cesty proběhly co nejrychleji a vy mohli začít svou dovolenou již na palubě letadla. Máte vybráno, kam letos vyrazíte? 

Tipy na destinace

Stále nevíte, kam se letos vydáte? Inspirujte se našimi tipy na populární destinace, od kterých vás dělí jen pár hodin letu. Chorvatský ostrov Brač překvapí famózní pláží i výhledem z nejvyšší hory. Oko potěší i druhý největší ostrov středozemního moře Sardinie svými krásnými plážemi s bílým pískem, blankytně modrou vodou i divokými lesy. Nebo dáte raději přednost luxusnímu italskému ostrovu Capri, které je oblíbeným místem celebrit a inspirací mnoha módních značek?

BRAČ

MENORCA

SARDINIE

TURECKÁ RIVIÉRA

CAPRI

KORFU

Orientační ceny soukromých letů

Výběr vhodného soukromého letadla prokonzultujeme společně, stejně tak místo odletu i příletu či přepravu z/na letiště a další případná přání. Uvedené ukázkové případy berte prosím jako inspiraci. Zmíněné lety jsou zpáteční a v kalkulaci se počítá s vaším týdenním pobytem. Pokud neradi plánujete a jste flexibilní, můžete také ocenit naši pravidelně aktualizovanou nabídku cenově zvýhodněných jednosměrných letů, tzv. empty legs. Dejte nám vědět a vše pro vás zajistíme na míru dle vašich preferencí a požadavků. Cenovou nabídku pro vás zpracujeme nezávazně a zdarma.

Praha - Split - Praha

Varianta č. 1

Letadlo: Cessna Citation CJ2 pro 6 cestujících
Doba letu: 1:30 h
Cena za let: 18.000,- EUR
Let je realizován bez stevardky

Varianta č. 2

Letadlo: Cessna Citation XLS pro 8 cestujících
Doba letu: 1:05 h
Cena za let: 21.600,- EUR 
Let je realizován se stevardkou

Varianta č. 3

Letadlo: Cessna Citation Sovereign pro 9 cestujících
Doba letu: 1:15 h
Cena za let: 26.000,- EUR
Let je realizován se stevardkou


Praha - Korfu - Praha

Varianta č. 1

Letadlo: Cessna Citation Bravo pro 7 cestujících
Doba letu: 2:10 h
Cena za let: 17.000,- EUR
Let je realizován bez stevardky

Varianta č. 2

Letadlo: Cessna Citation XLS pro 8 cestujících
Doba letu: 1:45 h
Cena za let: 22.400,- EUR
Let je realizován se stevardkou

Varianta č. 3

Letadlo: Bombardier Challenger 300 pro 9 cestujících
Doba letu: 2 h
Cena za let: 35.000,- EUR
Let je realizován se stevardkou


Praha - Bordum - Praha

Varianta č. 1

Letadlo: Cessna Citation Bravo pro 7 cestujících
Doba letu: 3 h
Cena za let: 22.300,- EUR
Let je realizován bez stevardky
 

Varianta č. 2

Letadlo: Cessna Citation XLS pro 8 cestujících
Doba letu: 2:20 h
Cena za let: 29.000,- EUR
Let je realizován se stevardkou
 

Varianta č. 3

Letadlo: Cessna Citation Sovereign pro 9 cestujících
Doba letu: 2:30 h
Cena za let: 44.000,- EUR
Let je realizován se stevardkou

Napište si nezávazně o cenovou nabídku