Zimní dovolená v Aspenu? Pohodlně a rychle privátním letadlem!

Exkluzivní destinace mají své kouzlo, a jednou z těch, která zaujme svou elegancí a přírodním bohatstvím, je Aspen. Toto malebné horské městečko se nachází v americkém Coloradu a je známé zejména svými lyžařskými středisky, dech beroucí krajinou a bohatou historií. Ať jste vyznavači sjezdového lyžování nebo snowboardingu, nikde v Americe se nevydovádíte lépe, než v Aspenu. A pokud budete mít štěstí, můžete tu potkat řadu celebrit.

Jednodušší, než si myslíte

Můžete počítat s  tím, že privátní lety dokonale šetří váš čas a na sjezdovce se ocitnete bez dlouhého cestování a přestupů. 

Ať už poletíte v  malém počtu nebo ve větší skupině, jsme připraveni vám nabídnout to správné privátní letadlo. A cestovat můžete samozřejmě s  kompletní lyžařskou výstrojí. 

Plánujete letět za lyžováním s rodinou a přáteli? Pak vám můžeme doporučit privátní letoun Dassault Falcon 2000LX, který je symbolem luxusního stylu cestování až pro 10 osob. Nebojte, do cílové destinace přiletíte odpočinuti díky prostorné kabině, která je rozdělena na sektory. 


Délka letu: 

11 hodin

Orientační cena: 

3 672 000 Kč


Chcete se dozvědět bližší informace?

Přijměte naše pozvání do světa privátního létání a prozraďte nám, kam byste rádi letěli a jaké máte požadavky na let. Rádi pro vás zpracujeme obratem nabídku.  Kontaktujte nás kdykoliv na +420 607 127 100.

Nejlepší lyžařská střediska

Aspen je jednou z předních světových lyžařských destinací. Nabízí několik lyžařských středisek, včetně Aspen Highlands, Aspen Mountain, Buttermilk a Snowmass. 

ASPEN HIGHLANDS: Nejnavštěvovanější středisko v Aspenu, které je známé pro svůj rozmanitý terén a náročné sjezdovky. Symbolickým vrcholem je Highland Bowl, který poskytuje nezapomenutelný off-piste zážitek pro lyžaře a snowboardisty. 

ASPEN MOUNTAIN: Toto středisko je známé svými strmými a náročnými sjezdovkami. Nabízí také možnost večerního lyžování ve vybraných dnech. 

BUTTERMILK MOUNTAIN: Je známé svou přístupností a ideálním terénem pro začátečníky a středně pokročilé lyžaře a snowboardisty. Místo je ideální také pro rodiny, které si chtějí užít poklidnější atmosféru.

SNOWMASS MOUNTAIN: Pyšní se jedním z nejrozsáhlejších lyžařských terénů v Severní Americe.  V roce 2023 toto středisko umístilo na první místě v žebříčku nejlepších ski resortů v USA a Kanadě podle 2023 Readers’ Choice Awards. Nabízí rozmanité sjezdovky pro všechny úrovně dovedností. Ideální je pro rodiny a skupiny, každý si tu přijde na své. 

Bohatá Après Ski scéna

AJAX TAVERN, THE LITTLE NELL: Oblíbené místo na oběd nebo après, kde si můžete vychutnat sklenku šampaňského a jejich domácí speciality včetně lanýžových hranolků a waygu. cheeseburgeru.

CLOUD 9 ALPINE BISTRO: Tento après ski bar na vás dýchne atmosféru švýcarských Alp. Tato chata ve švýcarském stylu je milovaná pro své raclette a bohatou après ski nabídku jako je šampaňské, fondue nebo jablečný závin. 
FRANCOUZSKÉ ALPSKÉ BISTRO: Vyzkoušejte exkluzivní raclette nebo palačinky a vyberte si z bohatého vinného lístku. Útulná atmosféra  s chlupatými přikrývkami, vintage obrazy a přítmím vás pohltí. 

Po celém náročném dni stráveném na sjezdovkách na vás bude čekat více než 80 restaurací a barů. Máme pro vás pár tipů na místa, která podle nás stojí za návštěvu.  

Místo jedinečných zážitků

PROJDĚTE SE NA SNĚŽNICÍCH: Vydejte se do zimní říše divů sami nebo s odborným průvodcem. Můžete vyrazit také na výlět na sněžnicích s přírodovědci až na vrchol Aspen Mountain nebo Snowmass Mountain. 

PROHLÍDKA MĚSTA V KOČÁRU TAŽENÉM KOŇMI: Vyrazte do ulic centra Aspenu v koňském povozu s výkladem o pestré historii města. Dozvíte se málo známá fakta o historických budovách, místech i osobnostech, které nazývaly Aspen domovem. 

SNĚŽNÝ SKÚTR DO MAROON BELLS: Maroon Bells jsou nejfotogeničtější hory v Severní Americe. Nenechte si ujít dechberoucí výhledy, které jsou v zimě dostupné pouze na sněžném skútru nebo na běžkách. K tomu trochu adrenalinu v zatáčkách hluboko v národním lese White River. 

Ano, postaráme se vám i o ubytování.

Jak to dokážeme? Dlouhodobě spolupracujeme s concierge společností, která zajišťuje pro naše klienty luxusní ubytování na míru po celém světě.

Hotel Jerome: symbol luxusu a historie

Luxusní hotel Jerome je místem pro ty nejnáročnější hosty. Říká se, že nemůžete zažít Aspen, aniž byste zažili hotel Jerome. Nevynechte toto významné společenské centrum! Tento ikonický hotel se nachází v srdci města a jeho bohatá historie sahá až do 1889. Pokoje a apartmány v Hotelu Jerome jsou zařízeny s důrazem na detail a pohodlí hostů. Kombinuje elegantní horský styl s moderním luxusem. V tomto hotelu najdete také to nejlepší wellness a spa v celém Aspenu. Třešinkou na dortu jsou poté špičkové restaurace hotelu a bar, které nabízejí gastronomické lahůdky spojující místní chutě s mezinárodními.