Zaručený únik do exotiky - Turks a Caicos

Pokud hledáte dokonalou destinaci pro ostrovní útěk, nemůžete zvolit lépe. Toto souostroví, nacházející se jižně od Baham v Karibiku, je jedním z nejexkluzivnějších míst na světě.  Není divu, příroda je zde téměř nedotčená, s bílými písečnými plážemi, průzračnými vodami, úchvatnými západy slunce a stovkami kilometrů rozmanitých korálových útesů. 

Cílová destinace - Ráj na zemi

Odbavení na soukromém terminálu nezabere déle než 30 minut. Spolehnout se můžete na absolutní diskrétnost i to, že jsme vám k dispozici nonstop. 

Privátní létání je jedinečnou příležitostí objevit krásy Turks a Caicos ostrovů bez stresu a zdlouhavých přestupů, které jsou spojeny s komerčními lety.

Gulfstream G550 je bezpochyby ideální volbou pro lety do této exotické destinace. Přitažlivé tvary letadla nejsou jen estetickou záležitostí, ale také výsledkem speciální aerodynamiky umožňující bezkompromisní dolet. Kabina je rozdělena na sekce, můžete si dopřát nerušený odpočinek nebo vyřešit poslední naléhavé pracovní povinnosti.

Chcete vědět bližší informace?

Přijměte naše pozvání do světa privátního létání a prozraďte nám, kam byste rádi letěli a jaké máte požadavky na let. Rádi pro vás zpracujeme obratem nabídku.  Kontaktujte nás nonstop na +420 607 127 100.

Nekonečné pláže s bílým pískem a tyrkysovou vodou 

Nádherná tyrkysová voda je jedním z hlavních lákadel této destinace a vypadá tak dokonale, jako by byla vytvořena na plátně umělce.

GRACE BAY BEACH: je nejslavnější pláží na Turks a Caicos.  Rozkládá se na dlouhou vzdálenost a nabízí dostatek místa pro odpočinek, plavání a šnorchlování. Je to místo, kde si můžete opravdu užít klidné a idylické dny u moře.

TAYLOR BAY BEACH: je skrytým pokladem na ostrově Providenciales. Co ji dělá tak jedinečnou, je její mělká voda s písčitým dnem, která vytváří úžasný gradace od tyrkysové k modré barvě. Tato pláž je ideální pro rodiny s dětmi, protože voda je klidná a plynná. Můžete si zde vychutnat krásný západ slunce a nechat se unášet klidnou atmosférou.

 Podle CNN je Grace Bay nekrásnější pláž světa!

Jedno z nejlepších míst v Karibiku na potápění a šnorchlování 

Šnorchlování na Turks a Caicos je pro všechny, kteří zbožňují podmořský svět, nepřekonatelným zážitkem. Tato exotická destinace láká díky svým malebným korálovým útesům a pestrému mořskému životu. Pojďte se podívat na některá z nejúžasnějších míst pro šnorchlování.

BIGHT REEF (Korálová zahrada): Nacházející se nedaleko Grace Bay na ostrově Providenciales, toto místo je slavné svými okouzlujícími korálovými útesy a paletou nádherných mořských tvorů. Očekávejte zde setkání s rybami všech barev, želvami, rejnoky a mnoha dalšími fascinujícími bytostmi.
SMITH'S REEF: Tento útes leží na západním pobřeží Providenciales a je ideálním místem pro šnorchlování. Zdejší mořský svět nabízí rozmanité druhy a nádherné korálové formace. Pozorujte žraloky, kraby, houby a dokonce i humry.

Ano, postaráme se vám i o ubytování.

Jak to dokážeme? Dlouhodobě spolupracujeme s consierge společností, která zajišťuje pro naše klienty luxusního ubytování na míru po celém světě.

Amanyara: Jedinečné místo k odpočinku 

Pěti hvězdičkový hotel Amanyara se nachází na odlehlém místě v Národním parku Severozápadního mysu na Providenciales, je doslova vizuálním zážitkem. Pokoje v prostorných altánech vyrobených z indonéského dřeva plují po zrcadlovém bazénu jako lekníny a jsou obklopeny třemi stranami posuvnými skleněnými stěnami od podlahy po strop, které vedou k zapuštěným jídelním oblastem a ložnicím s dlaždicemi z teaku. Zvolte si jednu z Ocean Villas - nejprivátnější z nich všech - a užijte si nekonečný bazén, bujnou soukromou zahradu plnou místní vegetace.