Velikonoční ostrov a Tahiti soukromým letadlem

Exotické destinace lákají cestovatele z celého světa svou jedinečnou přírodou a kulturou, a právě my se stali součástí jednoho nezapomenutelného dobrodružství našich klientů. Postarali jsme se o let na dvě z nejkrásnějších a nejvzdálenějších destinací na světě: Velikonoční ostrov a Tahiti. Podívejte se na to, jak jsme tento letecký projekt zvládli.

Destinace snů: Velikonoční ostrov

Velikonoční ostrov figuruje na seznamu snů mnoha cestovatelů. Je to nejizolovanější obývaný kout světa proslavený tajemnými obřími kamennými sochami. Místo, kde se energie oceánu i vesmíru soustředí v téměř až hmatatelné podobě. Ohromující krása přírody – sopečné krátery, útesy s divokým příbojem, jeskyně, lávové tunely i exkluzivní pláže Ovahe a Anakena

Na Velikonočním ostrově se nachází nejodlehlejší letiště na světě – Matarevi. To pro nás bylo výzvou samo o sobě. Na tomto letišti mohou přistávat pouze piloti, kteří splňují přísné požadavky. Museli jsme tedy najít vhodného operátora, který tyto bezpečnostní požadavky splňuje.

Tropická idyla uprostřed Tichého oceánu: Tahiti

Když si představíme Francouzskou Polynésii, většina z nás si vybaví idylické pláže s bílým pískem a dřevěnými bungalovy na vodě, před kterými se vznáší dramatická silueta hory Orohena. Pokud hledáte skutečný ráj na Zemi, právě zde byste ho mohli najít. Co však mnozí cestovatelé nevědí, je to, že Tahiti není pouze místem s nekonečnými bílými plážemi; naopak, většina jeho pobřeží je černá. Tahiti je srdcem Francouzské Polynésie, kde se prolínají kultury okolních ostrovů a setkávají se v úsměvném hlavním městě Papeete.

Silný vítr a časový posun nás vyzkoušely, ale díky našemu zkušenému týmu a spolupráci lokálních agentů jsme to zvládli na výbornou. Do těchto exotických míst se dostali naši klienti letadlem Bombardier Challenger 350, které je modernější a technologicky vyspělejší verzí původního modelu Challenger 300.

Disponuje osmi pohodlnými sedadly, která jsou rozmístěná tak, aby měl každý cestující ten nejlepší výhled a lze je rozložit do polohy tří lůžek. Velkou výhodou je i přístup do zavazadlového prostoru během letu.

Pokud plánujete podniknout podobná dobrodružství, obraťte se nás. Jsme tu, abychom vám zajistili bezpečný a pohodlný let do vašich vysněných destinací.