Skupinový let na veletrh šetří čas i peníze vaší společnosti

Jarní sezóna evropských veletrhů se rychle blíží a vy můžete už nyní u nás rezervovat výhodné skupinové lety. S nimi zajistíte pohodlné cestování vašich zaměstnanců, vedení, důležitých klientů a obchodních partnerů.

Veletrh za 1 den

Na letecký zájezd na veletrh můžete pozvat skupinu zaměstnanců, obchodní partnery i klienty. Všichni poletí společně, v jeden den tam i zpátky, a v preferovaných časech odletů a příletů. Jaké jsou všechny výhody skupinového letu?

Skupinový let umožňuje návštěvu veletrhu bez nutnosti objednávky ubytování pro všechny hosty a rovněž vyplácení diet pro zaměstnance navíc. Vaše společnost tak může ušetřit významné náklady, které pak výhodně investuje do zajištění skupinového letu.

Skupinový let na veletrh dokonale šetří čas všech účastníků, ráno se letí tam a večer po příletu mohou strávit čas s rodinou. Díky tomu se zájezdu rádi zúčastní i hodně vytížení zástupci z řad vašich partnerů.

Nejlepší velikost letadla

Podle plánovaného počtu cestujících vám zajistíme privátní letoun s menší nebo větší kapacitou, od private jets až po dopravní letadlo. Potřebujete ladit přesný seznam cestujích až do okamžiku odletu? U skupinového letu to není žádný problém, navíc všem s odbavením pomůže náš asistent na přepážce. Nikdy nebudete platit za větší letadlo, než využijete, vždy vám vypracujeme optimální nabídku, která bude respektovat vaše požadavky.

Zvolte si místo a čas

Další výhodou skupinového letu je možnost výběru preferovaného letiště i časů pro odlety i přílety. Letadlo pak v cílové destinaci přistane na nejbližším možném letišti a zkrátí cestu na výstaviště. Nabídku letu vám přípravíme na míru tak, aby si vaši hosté na palubě užili let i návštěvu veletrhu a zbytečně neztráceli čas transfery.

Branding na palubě

Podpořte firemní identitu a oslovte účastníky skupinového letu prostřednictvím brandingu a propagačních materiálů na letišti i na palubě letadla. Rádi pro vás zajistíme umístění firemních log a materiálů na check-in přepážce na letišti a na sedačkách letadla. Současně můžeme rozmístit dárkové tašky s dalšími doplňky. Skupinový let pak bude zážitkem pro každého cestujícího od prvního okamžiku po přistání.

Rezervujte si skupinový let