Seznamte se s rozdíly mezi privátními letadly a první třídou

Létání první třídou a soukromým letadlem není jedno a totéž. Každá možnost má své (ne)výhody. Udělejte si v nich jasno, abyste se při další cestě rozhodli pro tu nejlepší variantu. Ušetříte tak desítky, možná i stovky hodin ročně. A to už stojí za úvahu, nemyslíte?

Rozdíl mezi první třídou a privátním letadlem


Hlavním rozdílem mezi 1. třídou a privátním letadlem je flexibilita. Čas, místo odletu i příletu je jen a jen na vás. Soukromé letadlo se přizpůsobí vám a vašim potřebám. Nestíháte? Nebojte se, bez vás se nepoletí. Při létání první třídou je o vás královsky postaráno na zemi i ve vzduchu. Pohodlná polohovatelná sedadla, prvotřídní catering i servis… Ale na tohle všechno si musíte počkat, stejně jako ostatní cestující, ať se vám to hodí, nebo ne. 

Kdy se vyplatí letět privátním letadlem


Doprava privátním letadlem se doslova nabízí, když vám nesedí čas odletu nebo spojení mezi destinacemi. Uvedeme vám pár příkladů z praxe.

Špatné načasování


Končí vám jednání pozdě odpoledne, a linkové letadlo, tentýž den, už nestíháte. Domů poletíte až další den. Jedna schůzka vám tak zabere dva někdy i tři dny. A to jen kvůli načasování linkových letů.


Chybějící spoj


Jste z Brna a chystáte se na ostrov Svatého Martina v Karibiku? Přímé spojení neexistuje, a tak můžete absolvovat komplikovanou cestu s letem z Vídně nebo Prahy a poté s přestupem v Amsterdamu do cíle. 
Nebo zvolíte pohodlnější cestu privátním letadlem, které poletí přímo z Brna na ostrov Svatého Martina. Ušetříte spoustu času a karibský ráj si užijete zrelaxovaní po příjemné cestě naplno.

Vidíte tu úsporu času? Soukromým letadlem se v mnoha případech vyplatí vyrazit za byznysem i na dovolenou. 


Výhody privátního létání


Kromě flexibility a úspory času vám nabízí privátní létání i opravdové soukromí. Odbavení probíhá v odděleném terminálu. Zavazadla vždy doletí spolu s vámi a bez poškození. Nakládají se ohleduplně a přímo před vašima očima. Další výhodou je pohodlná přeprava domácích mazlíčků, mohou být s vámi i během letu. Privátní létání je rychlé, jednoduché a přesně podle vašich představ.

Rezervujte si privátní let