Představujeme vám značku GEMINI WINGS

Už nějakou dobu jsme chystali velkou novinku. Máme za sebou spoustu plánování, jednání a pořádného vzrušení a dnes se o to s vámi podělíme. Je nám potěšením představit značku GEMINI WINGS, pod kterou jsme vyčlenili prodej naší exkluzivní flotily letadel provozovaných skrze naše partnery. Svět se za poslední rok změnil a naprosto všichni jsme si uvědomili hodnotu spolupráce a právě tu chceme podporovat, tak aby prospěch měly obě strany. Tak jak je u nás standardem, bezpečnost a kvalita je na prvním místě a nic se nemění ani s novou značkou.

Vlastnit soukromé letadlo je doménou pár jednotlivců nebo firem. Takové vlastnictví majitelům otevírá nepřeberné možnosti a přináší svobodu v cestování. Na druhou stranu se jedná o velmi nákladnou záležitost a letadla, která tráví více času v hangáru, než ve vzduchu, svým majitelům nic nepřináší. Místo toho mohou létat, generovat příjmy a snižovat tak vysoké provozní náklady. A právě my jsme tu od toho, abychom je do vzduchu dostali.

Členům skupiny GEMINI WINGS nabídneme též odborné poradenské služby či pomůžeme například při nákupu letadel nebo jejich výměně. Majitelé letadel se stanou součástí větší skupiny a budou profitovat z tzv. úspor z rozsahu. Staňte se členy i Vy, pokud se chcete dozvědět více, jsme tu pro Vás.

www.geminiwings.com

Hledáme majitele a provozovatele letadel v obchodní letecké dopravě, kteří chtějí zvýšit jejich komerční využití a tím i své příjmy. Společně navrhneme řešení šité na míru. Pokud máte své vlastní letadlo a plně ho nevyužíváte, nebo o někom takovém víte, kontaktujte nás.