Poleťte do Kodaně na hokejový zápas Česko - Slovensko

Nezapomenutelnou atmosféru hokejových mistrovství světa v Dánsku si můžete užít živě. V sobotu 5. května 2018 o 20:15 hodině nastoupí v Kodani proti sobě hokejové reprezentace Česka a Slovenska. Tenhle jedinečný zážitek si díky charterovému letu můžete dopřát živě a na otočku za 6.350 Kč (250 €). Ráno o 9:00 sednete v Praze do letadla ATR 72, převezete se pohodlně a bezpečně do Dánska, vychutnáte si hokej a ještě v noci jste zpátky doma.

Let charterovým letadlem má spoustu výhod. Na palubě se vezete s ostatními fanoušky, takže od začátku si užíváte pravou hokejovou atmosféru. V cílové destinaci máte dostatek času na obhlídku města, otestování místních barů nebo restaurací, návštěvu památek a také nakupování.

Ve spolupráci s cestovní kanceláří Vám v případě zájmu zajistíme i kompletní balíček, který zahrnuje vstupenky na hokejový zápas, zpáteční letenku Praha - Kodaň - Praha, transfer autobusem z kodaňského letiště a zpět, občerstvení na palubě letadla a všechny letištní poplatky. O nic se nemusíte starat, vše pro Vás zajistíme. Přesně takhle jednoduše to proběhne.

Charterový let letadem ATR 72

  • Termín výletu: sobota 5. května 2018
  • Odlet: 9:00 hod., Praha, PRG
  • Přílet: 10:40 hod., Kodaň, CPH
  • Zápas: 20:15, Česko - Slovensko
  • Odlet: 01:30 hod., Kodaň, CPH
  • Přílet: 3:10 hod., Praha, PRG
  • Typ letadla: ATR 72
  • Počet míst: 68
  • Cena za osobu: 6.350 Kč (250 €) *

* V ceně je zahrnuta zpáteční letenka z Prahy do Kodaně, občerstvení v letadle a letištní poplatky. 

hokej

Využijte komfort cestování privátním letadlem

Na hokejový zápas můžete letět i soukromým tryskáčem nebo private jetem, například letadlem Embraer Phenom 100. Naše charterová společnost zprostředkovává klientům z celého světa pronájem moderních a bezpečných soukromých letadel. Ať už malých, obvykle pro 4 až 6 osob, středně velkých s kapacitou 8 sedadel, až po luxusní heavy jety schopné přepravit 15 lidí.

Velkým bonusem privátních letů jsou doplňkové služby, které zvyšují komfort cestování - značná úspora času, plánování odletu s ohledem na požadavky klienta, servis palubní stewardky (ve větších letadlech), studený i teplý catering, přeprava limuzínou a mnohé další služby. Cestování se tak stává skutečným zážitkem. Je to pohodlné, plynulé a rychlé.

Poleťte s námi

Pokud vás zaujala naše nabídka a rádi byste si vychutnali derby mezi českými a slovenskými hokejisty na světovém šampionátu v Kodani, klidně nás kdykoliv kontaktujte. Naše non-stop linka je +420 733 127 247.  Na náš servis a odborné poradenství se můžete vždy spolehnout.