Na lyže do Alp? Pohodlně letadlem!

Venkovní teploty klesají k  nule a vy už se těšíte na lyžování v Alpách? Vyberte si kterékoliv lyžařské středisko v  Evropě a stranou nechte úvahy o úmorném cestování automobilem. Letos totiž poletíte privátním letadlem! 

Jen si to představte, ráno se probudíte ještě doma, odpoledne si užijete oblouky v  alpském prašanu v Kitzbühelu a večer už budete relaxovat v  pohodlí domova a probírat skvělé zážitky z  celého dne. Při plánování privátního letu se nemusíte nijak omezovat. Poleťte ve dvou, nebo s  sebou vezměte vaši rodinu, přátele i kolegy z  práce. 

Jednodušší, než si myslíte 

Privátní létání nabízí v zimním období skvělou možnost pro pohodlné cestování do atraktivních lyžařských destinací. Létat můžete za kvalitními alpskými sjezdovkami, aniž byste plánovali složitou a časově velice náročnou přepravu po silnici. Po přistání jste za chvíli na svahu, privátní letouny zpravidla využívají pro přistání menší letiště, z nichž je to k lanovce jen většinou pár desítek minut cesty automobilovým transferem. 

Ať už poletíte v  malém počtu nebo ve větší skupině, jsme připraveni vám nabídnout to správné privátní letadlo. A cestovat můžete třeba rovnou v  kompletní lyžařské výstroji. Nemusíte se obtěžovat dalšími zavazadly a po příletu můžete hned začít lyžovat. Naše služby zahrnují také pohodlný transfer z  letiště až k  lanovce resortu  v cílové destinaci, takže nemusíte nic víc řešit. Vše nechte na nás. 

Plánujete letět za lyžováním v  úzkém kruhu rodiny? Pak vám můžeme doporučit privátní letoun Embraer Phenom 100, který nabízí pohodlné cestování pro 4 pasažéry se zavazadly.

Chcete letět na hory s kolektivem z práce? Pak se v  naší nabídce objeví letoun Beechcraft King Air 350 s kapacitou až 8 lidí s lyžařskou výbavou, zajímavostí u tohoto stroje je extra zavazadlový prostor v motorových gondolách právě pro lyžařskou výbavu. Ať už je počet cestujících jakýkoliv, letadlo vám nabídneme přesně na míru. 

Můžete počítat s  tím, že privátní lety dokonale šetří váš drahocenný čas a na sjezdovce se ocitnete bez většího zdržení. Odbavení při odletu a příletu totiž netrvá zpravidla déle než 15 minut. Pro let z  Prahy například do Innsbrucku počítejte s  dobou letu jen hodinu. Transfer až k lanovce v  Garmisch-Partenkirchen pak trvá přibližně 40-minut autem. 

Kde chcete lyžovat vy?

Přijměte naše pozvání do světa privátního létání a prozraďte nám, kam byste rádi letěli a jaké máte další požadavky na let. Rádi pro vás zpracujeme obratem nabídku.  Kontaktujte nás nonstop na +420 733 127 247.