Luxusní dovolená na Seychelách privátním letadlem

Seychely jsou exotickým rájem nacházejícím se v Indickém oceánu. Tato souostroví, která se skládají z 115 ostrovů, jsou známá svou nádhernou přírodou, bílými plážemi, křišťálově čistou vodou a bohatým podmořským životem. Dlouhého letu se děsit nemusíte. Cestování soukromým letadlem je zážitkem samo o sobě. Tak kdy vyrazíte?

Dovolená začíná už na palubě

Svou dovolenou můžete zahájit už na palubě soukromého letadla. Bez čekání na letišti, front, zdlouhavých procedur a dalších spolucestujících. 



Odměňte se a užijte si svou exotickou dovolenou od začátku do konce. Ať už vyrazíte se svou drahou polovičkou, celou rodinou nebo skupinou přátel, vybereme vám letadlo, kde bude mít každý z vás nekonečné pohodlí.

Co byste řekli na exkluzivní letadlo Bombardier Global 6000? Je synonymem pro cestování v luxusním stylu. Zvládne let mezi kontinenty bez mezipřistání. Na palubě najdete vše, co budete během letu potřebovat - pohodlnou postel, teplou sprchu i oblíbené teplé jídlo k obědu. Cestovat můžete až v 16 lidech. 

Chcete se dozvědět bližší informace?

Přijměte naše pozvání do světa privátního létání a prozraďte nám, kam byste rádi letěli a jaké máte požadavky na let. Rádi pro vás zpracujeme obratem nabídku.  Kontaktujte nás kdykoliv na +420 607 127 100.

Jedny z nejlepších pláží na světě

Seychely jsou domovem některých z nejkrásnějších pláží na světě. Bílý písek a tyrkysově modré moře tvoří idylické scény, které si můžete užít při odpočinku nebo užívání si různých vodních aktivit.

ANSE LAZIO (PRASLIN): S bílým pískem a klidným mořem je Anse Lazio na ostrově Praslin oblíbenou destinací. Je omývána Indickým oceánem a nabízí výborné podmínky pro šnorchlování. Podle žebříčku The world's 50 best beaches je 29. nejlepší pláží světa.

GRAND ANSE (LA DIGUE): Nádherná pláž na ostrově La Digue s bílým pískem a kokosovými palmami. Můžete si zde užít klidné chvíle a krásné západy slunce.

ANSE SOURCE D'ARGENT (LA DIGUE) je druhou nejlepší pláží na světě podle žebříčku The world's 50 best beaches. Je známá pro své obrovské granitové balvany, bílý písek a tyrkysově modré moře. 

Bohatý podmořský život

Pro milovníky potápění a šnorchlování jsou Seychely rájem. Podmořský život je bohatý a pestrý, s korálovými útesy plnými různých druhů ryb a mořských tvorů. Některé z nejlepších potápěčských lokalit lze nalézt kolem těchto ostrovů. 

CORAL GARDENS (BAIE TERNAY MARINE NATIONAL PARK, MAHÉ): Toto místo nabízí pestrý podmořský život včetně korálových zahrad, barevných ryb a dalších mořských tvorů. Je ideální pro šnorchlování i potápění.
SHARK BANK (PRASLIN): Pro ty, kteří milují potápění, je Shark Bank nedaleko ostrova Praslin skvělou volbou. Můžete tu narazit na rejnoky, žraloky a další velké mořské živočichy.

ALDABRA ATOLL je jedním z největších atolů na světě a nabízí jedinečný podmořský ekosystém. Je vhodné pro pokročilé potápěče.

Ano, postaráme se vám i o ubytování.

Jak to dokážeme? Dlouhodobě spolupracujeme s concierge společností, která zajišťuje pro naše klienty luxusní ubytování na míru po celém světě.

Nejluxusnější ubytování na ostrově

North Island Resort Seychely se nachází na soukromém ostrově a patří mezi nejprestižnější a nejluxusnější ubytování na Seychelách vůbec. 

Hledáte naprostý klid a prvotřídní pohostinnost? Pak toto místo bude pro vás ideální. Je známé svými nádhernými plážemi, křišťálově čistým mořem a bohatou biodiverzitou. Letovisko se zapojilo do projektu obnovy životního prostředí, který zahrnuje výsadbu endemických rostlin a programy na ochranu místní fauny. 

Resort získal v roce 2023 prestižní ocenění "World's Leading Luxury Private Island Resort 2023".

Na ostrově se nachází 11 soukromých vil se soukromými plážemi uprostřed bujné tropické vegetace a nabízí tak každému hostovi jedinečný prostor a maximální diskrétnost. Vily jsou kompletně vyrobeny z místních materiálů získaných při rekultivaci ostrova a vytvářejí klidné pohodlí spjaté s okolní přírodou. Restaurace na North Island se specializuje na gourmet kuchyni s důrazem na čerstvé a sezónní suroviny. Můžete tak očekávat kulinářské zážitky na nejvyšší úrovni.

Aktivity na North Island

Pro nezapomenutelné zážitky nemusíte opustit tento malý ráj na zemi. Vybrat si můžete z bohatého seznamu aktivit včetně jízdy na kole, projížďky kajakem, potápění a mnohem více. 

SEZNÁMENÍ S ŽELVAMI: Poznejte z blízka želvy obrovské, které patří mezi největší želvy na světě. Dospělí jedinci mohou dosahovat délky krunýře až kolem 120 centimetrů a hmotnosti přesahujících 300 kilogramů.
JÍZDA NA KOLE: Pronajměte si kolo a vyrazte prozkoumávat malebná zákoutí tohoto kouzelného ostrova. Nikam nespěchejte. 
PADDLE BOARDING PŘI ZÁPADU SLUNCE: Paddle boarding při západu slunce spojuje pohybovou aktivitu s relaxací a krásnými scenériemi, což z něj činí jedinečný zážitek pro všechny, kteří milují vodní aktivity a krásné výhledy.

FILMOVÝ VEČER NA PLÁŽI: Užijte si jedinečný večer na pláži u klasického filmu se spoustou dobrého popcornu a pití. Romantika zaručena.