Kam vyrazit na letní dovolenou v Evropě

Období plánování letních dovolených se blíží, i proto přinášíme několik tipů na krásné a poklidné destinace pro vaši idylickou dovolenou u moře. Ve spolupráci s našimi partnery vám zajistíme dopravu, ubytování i mimořádné zážitky v rámci zvolené destinace. Níže nabízené možnosti pro vás upravíme tak, abyste byli opravdu spokojeni - vše vám sedlo jako ulité - a to včetně transférů i programu v místě.


Řecko - Zakynthos

Z Jónských ostrovů je právě Zakynthos jeden z nejoblíbenějších. A není divu. Jedná se o nejzelenější ostrov Řecka, domov překrásných mořských želv Caretta-Caretta, písečných i kamenitých pláží, průzračného azurového moře a horkého slunce. Lidé z celého světa přijíždějí objevovat jeho krásy, mezi něž bezpochyby patří modré jeskyně “Blue Caves” a “Keri Caves”, slavná pláž s vrakem lodi “Navagio”, nebo oblíbený mys “Keri Cape” pro vskutku romantické pozorování západu slunce za obzor.

Kde se ubytovat?

Porto Zante Villas & Spa je butikový hotel, který se nachází jen 8 km od mezinárodního letiště Zakynthos. Díky svému umístění v přední části soukromé písečné pláže se pyšní panoramatickými výhledy na nedaleký ostrov Kefalonie, poloostrov Peloponés a nekonečné křišťálové Jónské moře. Tento majestátní resort nabízí luxusní vily světové třídy se soukromými bazény, které jsou vyzdobeny a vybaveny vybranými díly Armani Casa & Gervasoni a obrazy předních řeckých umělců. Resort se vyznačuje vynikající řeckou, středomořskou a asijskou kuchyní, lázněmi na pobřeží a řadou jedinečných aktivit a zážitků pro rodiny i páry.

Cena ubytování

Přesná cena se odvíjí od zvoleného typu ubytování, období a délky dovolené, počtu osob a dalších faktorů. Veškeré informace vám rádi sdělíme individuálně a vypracujeme pro vás nezávaznou cenovou nabídku.

Cena a délka soukromého letu

Letadlo i odletové místo vybereme přesně podle vašeho přání. Uvedené ukázkové případy berte prosím jako inspiraci.

Praha – Zakynthos – Praha

Varianta č. 1

Letadlo: BeechJet 400 pro 7 cestujících
Doba letu: 2:20 h
Cena za let: 20.100,- EUR
Let je realizován bez stevardky

Varianta č. 2

Letadlo: Cessna Citation Excel pro 8 cestujících
Doba letu: 2:20 h
Cena za let: 23.400,- EUR
Lety je možné realizovat se stevardkou

Varianta č. 3

Letadlo: Cessna Citation Sovereign pro 9 cestujících
Doba letu: 2:15 h
Cena za let: 33.400,- EUR
Samozřejmostí je stevardka na palubě


Španělsko

Neuvěřitelná rozmanitost přírody, kultur i jazyků, atmosféra fiesty, úžasné prosluněné pláže, teplé moře, noční život, paella a další kulinářské speciality, světově proslulá vína, radost ze života, temperamentní lidé libující si ve vášnivém flamencu, historické památky a galerie…to vše se vám může vybavit, když se řekne Španělsko. Pojeďte za sluncem, odpočinkem a novými zážitky. Máme pro vás nejrůznější aktivity, ze kterých si určitě vyberete.

Kde se ubytovat?

Nadčasová elegance, to je filozofie hotelu Marbella Club. Andaluská architektura působí vskutku elegantně a zároveň moderně. Pokoje, apartmá a vily jsou útulné, vzdušné a prosvětlené. Nejvyšší kategorií ubytování je vila Del Mar s šesti ložnicemi, velkou kuchyní, barem, několika obývacími pokoji, kinem a terasou se zahradou a privátním bazénem. Vezměte si hole a zahrajte si golf na 18 jamkovém hřišti, které je vzdálené pouze 20 minut od hotelu. Hotelová restaurace servíruje mezinárodní kuchyni a středomořské speciality. Užijte si botanické zahrady s pomeranči a fíky, projděte se po pláži a dojděte až k elegantním butikům a tradičním tapas restauracím ve městě Puerto Banús. Poznejte krásy Andalusie.

Cena ubytování

Přesná cena se odvíjí od zvoleného typu ubytování, období a délky dovolené, počtu osob a dalších faktorů. Veškeré informace vám rádi sdělíme individuálně a vypracujeme pro vás nezávaznou cenovou nabídku.

Cena a délka soukromého letu

Letadlo i odletové místo vybereme přesně podle vašeho přání. Uvedené ukázkové případy berte prosím jako inspiraci.

Praha - Malaga - Praha

Varianta č. 1

Letadlo: BeechJet 400 pro 7 cestujících
Doba letu: 3:10 h
Cena za let: 25.500,- EUR
Let je realizován bez stevardky

Varianta č. 2

Letadlo: Cessna Citation Excel pro 8 cestujících
Doba letu: 3:05 h
Cena za let: 27.000,- EUR
Lety je možné realizovat se stevardkou

Varianta č. 3

Letadlo: Cessna Citation Sovereign pro 9 cestujících
Doba letu: 3:00 h
Cena za let: 43.800,- EUR
Samozřejmostí je stevardka na palubě


Zaujalo vás nějaké místo? Dejte nám vědět a vše pro vás zajistíme na míru dle vašich preferencí a požadavků. S námi si užijete fantastickou odpočinkovou i aktivní letní dovolenou! Cenovou nabídku pro vás zpracujeme nezávazně.