Indonésie a Malajsie soukromým letadlem

Láká vás Indonésie a Malajsie, tak jako naše klienty? Inspirujte se jejich dobrodružstvím, za kterým vyrazili na palubě luxusního soukromého letadla Cessna Citation Excel. Zajistili jsme pro ně hned 8 krátkých letů, tak aby cestovali v maximálním komfortu a ušetřili spoustu času, protože cestování po zemi je zdlouhavé a cesta, která trvala soukromým letadlem hodinu, může autem zabrat i více než 7 hodin.

Ráj pro milovníky přírody: Indonésie 

Indonésie, rozsáhlé souostroví v jihovýchodní Asii, přináší jedinečnou směsici kulturního dědictví a přírodní krásy. Od mystických chrámů na Bali po ikonické památky Borobudur a Prambanan na Jávě, země nabízí bohatou historii. Přírodní scenérie zahrnuje deštné lesy, korálové útesy a unikátní ostrovy, jako je Komodo, domov obřích ještěrů. Kuchyně láká různorodými lahůdkami, a dobrodruzi ocení možnosti trekování, surfování a setkání s místními kmeny. Indonésie tak slibuje nezapomenutelné zážitky pro cestovatele hledající kulturní rozmanitost a přírodní bohatství.

Země kontrastů: Malajsie

Malajsie leží v srdci Asie a spojuje moderní vyspělou ekonomiku jihovýchodní Asie s bohatou kulturní historií ovlivněnou unikátní směsicí kultur a různých náboženství. Země nabízí rozmanitou krajinu plnou kontrastů, majestátní hory, unikátní deštné lesy Taman Negara, alezyjské státy Sabah a Sarawak na ostrově Borneo s bohatou biodiverzitou. Pobřeží Malajsie okouzlí krásnými plážemi, korálovými útesy a malebnými ostrovy, jako je například známé Langkawi. To vše v kontastu supermoderního hlavního města Kuala Lumpur spojujícího moderní architekturu s historickými památkami, jako jsou Petronas Towers.

Zajištení všech osmi letů po Indonésii a Malajsii bylo pro náš tým výzvou. Počasí se často měnilo, letiště měla kratší dráhy a byla hůře vybavená. Stejně tak hrály roli politické aspekty a časové posuny, kdy například v Indonésii je hned několik časových pásem. Vše se ale podařilo na jedničku! Všechny lety proběhly soukromým letadlem Cessna Citation Excel střední velikosti, na jehož palubě může cestovat až 8 cestujících. Kabina je prostorná, pohodlná a je možné se v ní pohybovat vzpřímeně. Patří mezi nejoblíbenější letadla vůbec v této kategorii.

Tato letiště nechyběla v itinéráři našich klientů:

  • WAHI / YIA: Wahai Airport, Yiau Airport (Letiště Wahai, Letiště Yiau)
  • WAGI / PKN: Kasiguncu Airport, Bandar Udara Kecil Pangkalanbuun (Letiště Kasiguncu, Letiště Pangkalanbuun)
  • WALL / BPN: Sultan Aji Muhammad Sulaiman Airport, Bandar Udara Sultan Aji Muhammad Sulaiman (Letiště Sultan Aji Muhammad Sulaiman)
  • WBGR / MYY: Miri Airport, Lapangan Terbang Miri (Letiště Miri)
  • WBMU / MZV: Mulu Airport, Lapangan Terbang Mulu (Letiště Mulu)
  • WBKK / BKI: Kota Kinabalu International Airport, Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (Mezinárodní letiště Kota Kinabalu)
  • WBKW / TWU: Tawau Airport, Lapangan Terbang Tawau (Letiště Tawau)
  • WBKD / LDU: Lahad Datu Airport, Lapangan Terbang Lahad Datu (Letiště Lahad Datu)

Přemýšlíte o podobném dobrodružství? Zajistíme bezpečné a komfortní soukromé lety i pro vás. Ať už to bude kamkoliv.