Incentivní turistika s L'Oréal Professionnel

Bylo nám ctí se podílet na zajištení akce Kongres Salon Expert 2019 u příležitosti 110. výročí založení značky L'Oréal Professionnel, který se konal v turecké Antalyi koncem října. Pro klienta Concierge Management jsme zařídili koordinovanou zpáteční leteckou přepravu ze tří odletových míst. Na palubách letadel tří různých leteckých dopravců bylo uvítáno téměř 600 cestujících. Jedna ze skupin odlétala z Prahy, druhá ze sousední Bratislavy a třetí z maďarské Budapešti. Všichni cestující dorazili na místo konání akce v podobném čase, a tak nebránilo nic začátku společného třídenního programu. Díky charterovému letu nebo-li letu na objednávku, měla každá ze skupin pronajaté celé letadlo a všichni mohli cestovat společně v naprostém soukromí. Jednou z výhod charterového letu je možnost letět pohodlně do destinací, kam se běžnou linkou nedostanete a navíc v preferovaném čase.

concierge management logo
L'oréal Professionel logo
Všem cestujícím, kteří dorazili na letiště k odbavení bylo jasné, že jsou na správném místě. Logo pořadatele akce L'Oréal Professionnel se tyčilo u odbavovacích přepážek ve formě brandovaného reklamního stojanu. Nešlo si nevšimnout také loga společnosti promítnutého do obrazovky vedle informací k letu. A jaká byla naše role na letišti? Byli jsme přítomni na místě po celou dobu odbavení cestujících, kde jsme pomáhali s koordinací, dohlíželi na jmenný seznam cestujících a v neposlední řadě asistovali u přepravy nadpočetných zavazadel. Tím ale naše práce nekončila a vydali jsme se spolu s cestujícími na palubu letadla směr Turecko. 
Kongres Salon Expert 2019 byl určený pro klienty L´oréal Professionel a pro partnery programu Salon Expert. Cílem akce bylo hostům přinést pořádnou dávku inspirace, dopřát jim odpočinek a spoustu nezapomenutelných zážitků v prostředí tureckého pětihvězdičkového hotelového resortu. Mezi účinkujícími byl významný francouzský kadeřník Laurent Decreton spolu s ambasadory značky z České republiky, Slovenska a Maďarska. O choreografii se postaral hvězdný Joël Guillermain spolu se svým týmem. Mimo to čekal hosty bohatý program v podobě workshopů a spousta doprovodných a volnočasových aktivit.

O tom jak zviditelnit svou značku na letišti, nebo na palubě letadla a jaké občerstvení je možné zajistit, se dočtete v tomto článku. Rádi vám poskytneme individuální konzultaci a staneme se součástí i vaší akce.