Proces rezervace soukromého letadla

Čeká vás zařizování privátního letu, nebo organizujete akci pro 150 hostů a potřebujete vybrat vhodné letadlo? Lámete si hlavu s tím, jak vše zařídít a na co nezapomenout? Starosti hoďte za hlavu a nechejte se provést celým procesem od poptávky až po přistání letadla v cílové destinaci.

Jak to probíhá,

když řešíte privátní let

pro 1 - 16 cestujících

NAVÁŽEME KONTAKT
Můžete nám zaslat on-line poptávku, napsat e-mail a nebo rovnou zavolat.

UJASNÍME SI DETAILY CELÉ POPTÁVKY
Máte nějaké specifické požadavky? Přejete si konkrétní letadlo, speciální catering a nebo hostesku na palubě?
NAJDEME OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ
Prohledáme celý trh a poptáme pro vás nejvhodnější letadla u našich ověřených partnerů.
ZAŠLEME VÁM CENOVOU NABÍDKU
Připravíme pro vás několik variant realizace letu, které splňují vaše požadavky, včetně jejich nacenění.
VYBEREME SPOLEČNĚ VHODNÉ LETADLO A DOHODNEME SE NA DODATEČNÉM SERVISU
Sami se rozhodnete, která varianta je pro vás nejlepší. Přejete si přepravu k letadlu nebo od letadla? Máte jiné přání? Vše zajistíme namíru vašim požadavkům. Na základě upřesnění detailů letu připravíme návrh smlouvy.
PODEPÍŠEME SMLOUVU A LETADLO PRO VÁS REZERVUJEME
Celý proces můžeme vyřešit on-line bez nutnosti fyzické schůzky, tak abychom ušetřili váš čas.
ZAJISTÍME VŠE POTŘEBNÉ PŘED VAŠÍM ODLETEM
Zkontrolujeme letový plán, sloty a veškeré provozní aspekty (zajištění cateringu, transférů apod.). Jsme Vám k dispozici NONSTOP, takže se nás můžete kdykoliv obrátit.
PROVÁDÍME POSLEDNÍ KONTROLY PŘED ODLETEM
24 hodin před odletem monitorujeme počasí, o kterém vás informujeme a finálně kontrolujeme letový plán. V případě, že by nastaly komplikace v podobě nepříznivého počasí znemožňujícího odlet nebo přistání, najdeme vhodné alternativní řešení. 
SLEDUJEME PRŮBĚH CELÉHO LETU
Sledujem celý průběh vašeho letu až do úplného přistání. Jsme v kontaktu s posádkou letadla, tak aby vše fungovalo bez problému.
INFORMUJEME O PŘISTÁNÍ LETADLA
Přejete si být informováni nebo informovat někoho dalšího o přistání letadla? Dáme vám vědět! Navazuje váš privátní let na let linkový? Pomůžeme s koordinací odbavení.

TĚŠÍME SE NA DALŠÍ SPOLEČNÝ LET!
Ke každému letu přistupujeme zcela individuálně a spokojenost klienta i cestujících je pro nás vysoce důležitá. Ceníme si zpětně vazby a chceme i nadále zlepšovat naše služby.


Zajímá vás z jakých letadel pro privátní lety lze vybírat a rádi byste si porovnali jednotlivé stroje mezi sebou? Inspirujte se, ale výběr můžete nechat klidně na nás.


Jak to probíhá,

když řešíte skupinový let

pro 17 - 400 cestujících

NAVÁŽEME KONTAKT
Můžete nám zaslat on-line poptávku, napsat e-mail a nebo rovnou zavolat.
UJASNÍME SI DETAILY CELÉ POPTÁVKY
O jaký tip skupinového letu se jedná? Plánujete let pro sportovní tým nebo cestujete na konferenci či speciální event? Máte nějaká speciální přání? 
NAJDEME PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ VARIANTU
Poptáme odpovídající letadla u našich ověřených partnerů a vyjednáme pro vás nejnižší cenu.
ZAŠLEME VÁM CENOVOU NABÍDKU
Připravíme pro vás několik variant realizace letu, které splňují vaše požadavky včetně jejich nacenění. Naceníme vám dodatečný servis (transféry, catering, branding apod.), na kterém se můžeme společně dohodnout, tak aby byl zážitek z letu co nejlepší. Na základě potvrzení cenové nabídky a detailů letu připravíme návrh smlouvy.
PODEPÍŠEME SMLOUVU A LETADLO PRO VÁS REZERVUJEME
Celý proces můžeme vyřešit on-line bez nutnosti fyzické schůzky, tak abychom ušetřili váš čas. Letadla pro početné skupiny je vhodné rezervovat ve větším předstihu.
ZAJISTÍME VŠE POTŘEBNÉ PŘED VAŠÍM ODLETEM
Zkontrolujeme sloty a letový řád, objednáme catering namíru, zajistíme přepravu cestujících a branding letadla dle vašich požadavků. Požádáme vás o doplnění seznamu cestujících a zkontrolujeme maximální povolenou váhu zavazadel či případná jiná omezení.
VĚNUJEME SE FINÁLNÍ PŘÍPRAVĚ LETU
Provedeme případné poslední změny v seznamu cestujících, který poté zašleme provozovateli letu. Ujistíme se, že vše na čem jsme se dohodli je neměnné a případné změny co nejdříve zapracujeme. Zašleme vám informace o číslech odbavovacích přepážek na letišti a veškeré detaily o letu. Jsme k dispozici NONSTOP, takže se nás můžete kdykoliv obrátit.
PROVÁDÍME POSLEDNÍ KONTROLY PŘED ODLETEM
Den před odletem finálně kontrolujeme letový plán a monitorujeme počasí. Znemožňuje počasí odlet vašeho letu nebo přistání? Informujeme vás s návrhem alternativního řešení.
SLEDUJEME PRŮBĚH CELÉHO LETU
Komunikujeme s handlingem a sledujeme průběh letu v systém CFMU. Pokud si přejete, tak na vše dohlédneme osobně, ať už při samotném odbavení na letišti nebo na palubě letadla. Abyste zůstali informováni, zašleme vám zprávu, že se letadlo v pořádku vydalo na svou cestu.
INFORMUJEME O PŘISTÁNÍ LETADLA
Přejete si být také informováni nebo informovat někoho dalšího o přistání letadla? Dáme vám vědět! 

TĚŠÍME SE NA DALŠÍ SPOLEČNÝ LET
Ke každému letu přistupujeme zcela individuálně a spokojenost klienta i cestujících je pro nás velmi důležitá. Ceníme si zpětně vazby a chceme i nadále zlepšovat naše služby.


Která z letadel lze využít pro skupinové lety a jaké z nich je to pravé? Prohlédněte si nabídku našich letadel a nechejte se inspirovat. Se vším ostatním vám poradíme.