Komfortní létání heavy jety

Představte si, že doletíte přímým letem do daleké exotiky - bezpečně, komfortně a v naprostém soukromí. Že to zní skvěle? Nasedněte do heavy jetu a nechte sen stát se skutečností. A co jsou to vlastně ty "heavy jets"? Jedná se o letadla větší velikosti určená k přepravě až 19 cestujících, která umožňují realizaci 12 hodinového letu bez jediného mezipřistání a jsou tedy vhodná pro cesty do vzdálenějších destinací. Ohromí prostorností své kabiny a vysokým standardem vybavení, které v některých ohledech předčí první třídu v linkovém letadle.

photo credit: Bombardier Inc., Dassault Falcon Jet Corp.

Paluba letadel je rozdělena do několika funkčních sektorů, ve kterých lze pohodlně strávit celý čas letu. Nerušený odpočinek, požitek z čerstvé kávy, společně strávený čas, nebo klid pro práci? Vše je možné! Kvalifikovaný personál je připraven splnit vám veškerá přání, mimo jiné i v podobě gurmánské večeře o několika chodech. Díky velkorysé kapacitě zavazadlového prostoru nemusíte přemýšlet, které zavazadlo necháte doma, což ocení nejen nadšení sportovci při přepravě sportovního vybavení. Doma nemusíte nechávat ani své domácí mazlíčky nebo se bát o jejich pohodlí. Oproti menším private jetům není omezená jejich velikost a nutně nemusí cestovat ani v přepravních boxech. 

V heavy jetu je možné letět téměř kamkoliv, ať už je v plánu návštěva exotické písečné pláže, nebo rušných ulic dalekých velkoměst. Tak kam to bude? Na Maledivy, do Thajska či Dubaje? Koronavirus nechte za dveřmi a starosti kolem letu na nás. Sledujeme aktuální dění a podmínky pro vstup do jednotlivých destinací. Stejně tak vám poskytneme komplexní servis – monitorujeme počasí, aby odlet či přílet proběhl na čas a bez problému. Zařídíme pro vás VIP salónek, občerstvení na míru, limuzínu až k letadlu a cokoliv dalšího, co si budete přát.

photo credit: Bombardier Inc., Dassault Falcon Jet Corp.

Noc na palubě letadla nemusí být noční můrou. Čím si můžete čas na palubě zpříjemnit? Tak třeba četbou oblíbené knihy v posteli, zpěvem v teplé sprše, anebo sledováním filmů. Budete se cítit jako doma. Už se těšíte na svůj dočasný domov v oblacích?

Máte vybranou destinaci nebo se chcete poradit?